Noble Achievers’ stakeholders

Noble Achievers gelooft in de kracht van samenwerken. 

Daarom werken wij samen met verschillende organisaties zodat we samen een grotere, positieve impact kunnen creëren. 

 

Het Bedrijfsleven 

 Alleen door verantwoord ondernemen zullen bedrijven hun succes waarborgen en hun geloofwaardigheid behouden. Noble Achievers’ missie is bedrijven leren hoe zij verantwoord kunnen ondernemen. Door middel van adviestrajecten helpen wij bedrijven bij het (verder) ontwikkelen van een duurzame en verantwoorde bedrijfsvoering. 

retail organisaties & bedrijven

like minded people 

Experts & Gelijkgestemden

We zijn altijd opzoek naar individuen die onze mindset delen. We nemen graag de tijd voor een kop koffie, om samen te praten over mogelijke samenwerkingen of projecten. Wij krijgen er veel positieve energie van! Positieve energie die we samen met u kunnen omzetten naar positieve impact. 

Noble Achievers’ ambassadeurs

Inmiddels hebben we een groot netwerk opgebouwd waar we ontzettend trots op zijn! Samen werken we namelijk aan het verduurzamen van de retail. Dit maakt het mogelijk om duurzaamheid vanuit verschillende hoeken te benaderen: dat is duurzaamheid in de breedste zin van het woord. 

netwerk ambassadeurs

overheid & NGO’s

Overheid

Samenwerken staat centraal binnen Noble Achievers. Niet alleen bedrijven zetten zich steeds meer in voor het verduurzamen van de retail, ook overheidsinstellingen werken hier hard aan mee. 

We werken met verschillende organisaties die retail bedrijven ondersteunen op het gebied van duurzaamheid en verantwoord ondernemen. 

 

Onderwijs

De nieuwe generatie is onze toekomst. Daarom is het van groot belang dat ook zij verantwoord ondernemen in de kern van hun DNA hebben zitten. 

Maar hoe maak je als student of startende professional de vertaalslag naar duurzaamheid in het bedrijfsleven? Wij vertellen hier graag meer over! 

onderwijs & opleidingen