Privacy verklaring

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Noble Achievers kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Noble Achievers, en/of omdat u deze zelf heeft verstrekt. Noble Achievers kan de volgende persoonsgegevens verwerken: 

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adresgegevens
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres
  • Uw IP-adres

Waarom Noble Achievers gegevens nodig heeft

Noble Achievers verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoek, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. 

Daarnaast kan Noble Achievers uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht. 

 

Hoe lang Noble Achievers gegevens bewaart

Noble Achievers bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw geegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

 

Delen met anderen

Noble Achievers verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. 

 

In kaart brengen website bezoek

Op de Noble Achievers website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. 

Noble Achievers gebruikt deze informatie om de werking van de website  te verbeteren. Deze gegevens worden zoveel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt. 

 

Google Analytics

De Noble Achievers website maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers de website gebruiken. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. U kunt in de onderstaande link het privacybeleid van Google vinden voor meer informatie. U treft hier ook het privacybeleid van Google Analytics aan. 

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website van Noble Achievers te kunnen verstrekken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Noble Achievers heeft hier geen invloed op. Noble Achievers geeft Google geen toestemming om via de website van Noble Achievers verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.  

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar norma.snell@nobleachievers.nl. Noble Achievers zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 4 weken, op uw verzoek reageren. 

 

Beveiligen

Noble Achievers neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De Noble Achievers website maakt gebruik van een betrouwbaar SSL-certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. 

Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking. Mocht u van mening zijn dat Noble Achievers niet goed met uw gegevens omgaat, kunt u een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. 

 

Contact

Noble Achievers is als volgt te bereiken: 

Spechtbos 16, 5268 LS te Helvoirt

norma.snell@nobleachievers.nl 

+31 (0)6 50278842

KVK 71776044