Noble Achievers' diensten

wij helpen u bij de duurzame transitie van uw bedrijf 

Duurzaamheid in de breedste zin van het woord. Een totaalaanpak passend bij uw organisatie waarmee u bent voorbereid op een duurzame toekomst. Adviestrajecten,  leergangen, kennissessies en trainingen, volledig afgestemd op uw behoeften. 

advies- en veranderingstrajecten 

Your Noble Journey

Noble Achievers helpt bedrijven middels het veranderings- en adviestraject Your Noble Journey, bij het verder bestendigen van het economische succes door het verder ontwikkelen van ethisch verantwoorde bedrijfsvoering. Praktische oplossingen zorgen ervoor dat duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid worden ingevoerd in zowel de onderneming als in de keten van (toe-)leveranciers. 

Stewardship in Action

In samenwerking met André Nijhof, professor Sustainable Business and Stewardship aan Business Universiteit Nyenrode, faciliteert Noble Achievers de training Stewardship in Action. Middels een ‘community of practice’ leren deelnemers verder te gaan dan standaard compliance en hoe zij hun keten verder kunnen verduurzamen, door nauwer samen te werken met hun ketenpartners en stakeholders. 

Een sterke relatie tussen het bedrijf, ketenpartners en stakeholders is fundamenteel en van toegevoegde waarde voor alle betrokken partijen. 

leergang ethisch & verantwoord ondernemen

praktische kennis optimalisatie

Kennissessies & Trainingen

In aanvulling op het veranderings- en adviestraject Your Noble Journey, biedt Noble Achievers tevens kennissessies, praktijksessies en (in-huis) trainingen gericht op verduurzaming van de bedrijfsvoering. Denk hierbij aan thema’s zoals creatie van draagvlak binnen de organisatie en duurzame inkoopstrategieën.  

 

samenwerking

staat centraal 

verantwoord ondernemen doe je samen

Noble Achievers verenigt gelijkgestemden en deskundigen op het gebied van verantwoord ondernemen, om samen te werken aan het terugbrengen van ethiek en verantwoord ondernemen binnen de retail. 

Dit maakt co-creatie en tevens uitwisseling van praktijkervaringen en bewezen oplossingen mogelijk. 

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen?