Het Noble Achievers Team


Het team

Norma Wouters-Snell

Noble Achiever, team member 

“In 2013 heb ik mijn bedrijf Noble Achievers opgericht met de overtuiging dat elk bedrijf op een verantwoorde manier economisch succesvol kan zijn. Dat is waar Noble Achievers naartoe werkt. Ondernemers helpen om de ethiek terug te vinden in het eigen bedrijf, daarmee nog meer succes te boeken en een voorbeeld te geven aan hun sector. 

Dit kun je niet alleen. Je hebt een netwerk nodig van gelijkgestemden, mensen met kennis en mensen die hun ervaringen willen delen. Als Noble Achiever probeer ik nu waar te maken waar ik als klein kind al achter stond. De wereld een stukje beter maken, maar wel op een hele praktische manier.”

Norma Wouters-Snell

Noble Achiever, team member 

“In 2013 heb ik mijn bedrijf Noble Achievers opgericht met de overtuiging dat elk bedrijf op een verantwoorde manier economisch succesvol kan zijn. Dat is waar Noble Achievers naartoe werkt. Ondernemers helpen om de ethiek terug te vinden in het eigen bedrijf, daarmee nog meer succes te boeken en een voorbeeld te geven aan hun sector. 

Dit kun je niet alleen. Je hebt een netwerk nodig van gelijkgestemden, mensen met kennis en mensen die hun ervaringen willen delen. Als Noble Achiever probeer ik nu waar te maken waar ik als klein kind al achter stond. De wereld een stukje beter maken, maar wel op een hele praktische manier.”

Bernard Wolters

Noble Achiever, team member 

“Werkend in de financiële branche stoorde ik me steeds vaker aan de focus op de korte termijn. De kwartaalwinst werd belangrijker dan de oorspronkelijke gedachte van banken en verzekeraars; consumenten en bedrijven helpen bij het vinden van profijtelijke financieringsmogelijkheden en bescherming tegen de risico’s, die ze zelf niet kunnen dragen.

Aan het verleggen van de focus van het kwartaal (de kwartaalwinstcijfers) naar de lange termijn (5 tot 10 jaar en langer) wil ik me graag inzetten. Om de kinderen van mijn kind de mogelijkheden te bieden om te blijven genieten van de aarde met al het moois, dat daarop nog te vinden is.”

Video afspelen

Bódi Helling

Noble Achiever, team member 

“Tijdens mijn studie leerde ik de commerciële wereld van mode kennen. Een wereld waarin handel en ethiek nog niet in evenwicht zijn. Een wereld waarin we dat wat we thuis nooit zouden toestaan, ergens anders nog steeds laten gebeuren. Die kennis vormt mijn motivatie om het bedrijfsleven te verduurzamen, want with knowing comes caring and with caring comes change. 

Als Noble Achiever draag ik met enthousiasme bij aan het creeren van die verandering. Als bewoners van de aarde moeten we onze verantwoordelijkheid nemen om onze behoeften en die van de planeet in balans te brengen.”

Als CSR manager ontwikkelde Norma een MVO-beleid voor een grote retailketen. 

In 2013 werd Noble Achievers opgericht. Een consultancy bureau dat bedrijven leert verantwoord ondernemen. 

Inmiddels heeft Noble Achievers bedrijven op verschillende manieren mogen helpen bij het ontwikkelen van een duurzame en ethisch verantwoorde bedrijfsaanpak. 

Een nieuw team! 

Noble Achievers is uitgebreid naar drie teamleden die zich inzetten voor het versnellen van de verduurzaming van de retailbranche.